неделя, 2 май 2010 г.

Аламинут спечелиха

"Форт Боаяр" завърши тази вечер. Жалко - много ми харесваше тази игра, особено тази година в изцяло българския й вариант. Спечелиха "Аламинут". Страхотно. Те бяха моите фаворити още от самото начало. И тази вечер екипа на смешното предаване ме накара да се усмихвам и да не спирам да се смея. Както винаги смело напред към целта. Играта на Неве, Маца, Наката и Дачко отново беше на ниво. Преминаха през изпитанията като товарен влак, изгребаха повечето злато и закономерно се поздравиха с крайната победа.
Не отричам, че и отбора на Репортерите се представи достойно. Скока на Генка и начина, по който сграбчи кода, беше просто уникален. Толкова хъс и устрем не се срещат често. Леле, Генч, ако си харесаш някой мъж и го подгониш - тежко му. :))))
Признавам и победата на Боги над Наката в играта с тежестите, стремежа на Марина да се задържи на цилиндрите, катеренето по пилоните в първия двубой....
Но стига толкова разбор. Ако не сте гледали финала тази вечер сте изтървали страшно много. Най-вече изпитанието на Дачко - "Ходещата глава" и думите, с които той го приключи. Типично българско изразяване на чувствата.))))))))))))
Е, оставам с много добри впечатления от френската игра с български привкус за Сезон 2010. Вече ще чакаме предаванията догодина с още по-голямо желание.
P.S. Написаното по-горе е лично мое мнение и не цели да обиди екипите на Аламинут и Репортерите. Ако някой се чувства засегнат, то моля да бъда извинена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар