понеделник, 3 май 2010 г.

Понеделник вечер - нова седмица

Отново е понеделник, началото на седмицата. Макар за мен седмицата да не започва с понеделник. Просто следват ден след ден докато мине месеца и след него преминава и следващия.
Така е като си имаш бебе вкъщи и не ходиш на работа.
В понеделник вечер отново имам дилема - Биг Брадър или България търси талант. Да гледам скандали, леко порно и тотално изкрейзване или да се наслаждавам на изпълненията на мало и голямо. Доста по-често печелят талантите.
Искат да ме убедят, че това било нормалното българско семейство. Твърдо не съм съгласна с това. Нито моето семейство е такова, нито това на брат ми, нито моите родители са показвали такива взаимоотношения. Чудно, откъде го изровиха това - това не е представителна извадка за едно БГ фемили. Очаквах с огромен интерес старта на Биг Брадър. НО.... очакванията ми не се оправдаха. Видях хора, които изкараха най-лошото в отношенията с партньорите си, за да получат своите звездни мигове. Или това бе начин да решиш каква е твоята посока напред. Не знам. Знам само, че този сезон на Биг Брадър не е моето предаване!

Няма коментари:

Публикуване на коментар